Добредојдовте во ледено слаткиот свет на Gelato

 

 


По долгогодишната работа во странство, соработката со врвните прехрамбени технолози од Германија и Швајцарија “Er - že“ group своите темели ги постави врз основа на знаењето, природноста, квалитетот, посветеноста и врвните услуги на задоволство на нашите потрошувачи.
Како резултат на нашата работа го освоивме големиот златен медал на новосадскиот саем 2006, 2009 и 2011. година.

Сите суровини кои ги користиме во процесот на производство имаат строго контролиран квалитет и поседуваат HACCP сертификат.
Договорот со Заводот за млекарство од Белград за деловно-техничката соработка Ви гарантира сигурност и хигиенска-микробиолошка исправност за сите наши производи.

Достапни сме Ви 24 часа дневно во текот на целата година.

„Er- že“ group Ви нуди:

  •     преку 60 вкусови на најдобриот сладолед,
  •     репроматеријал за производство на сладоледи (пасти, бази, преливи...)
  •     термостабилни овошни полнења за колачи, торти и печива
  •     ги обучуваме Вашите работници во процесот на производството на сладоледи, правењето на купови и за новите трендови.
  •     сервисирање на Вашата опрема
  •     совети и помош околу реализацијата на Вашите идеи (опрема нова или половна, рецептура, обука, мониторинг)