Akulloret

 

 

Për ne prodhimi i akullores është pasion  i vërtetë.
Akullorja është produkt i ndërlikuar ushqimor i cili përbëhet nga përbërësit e ndryshëm nga të cilët secili luan rolin mjaft të rëndësishëm.

Këto mund të klasifikohen në:
- përbërës themelor: yndyrëra, sheqerëra, proteina dhe pamja
- përbërësit të cilët janë bartës të shijes, mjedra, lajthia, vishnja, frutat… etj.

Filozofia e ndërmarrjes sonë e ka përmbajtjen në emërtim veçanërisht të zgjedhur: FANTAZIA GELATO, gjë që domethënë të përforcosh traditën e cilësisë më të lartë të akullores duke ia përtërirë emrin e mirë.
Akullorja bëhet nga komponentet importuese dhe bazat mirë të zgjedhura dhe të konfirmuara sipas normave  ISO 9001 dhe vision 2000.


Pemët të cilat i përdorim në procesin e prodhimit  e kanë origjinën e vendit dhe janë prodhime të firmës „Maline produkt“  e cila e ka certifikatin HACCP.

 

 

Nga qumështi

Nga pemët

Extra Ice Cream

-vanilja

- luleshtrydhe

- cookies

- dushkuj

- pemë mali

- biskotë vanileje

- tiramisu

- mjedër

- snikers

- arra

- pjeshkë

- toblerone

-stracatela

- kokos

- nutelë

-lajthi

- banane

- biskotë çokollate

- bajame

- mollë e gjelbërt

- kinderlada

- kafe

- kajsi

- rafaelo

- kapuçino

- boronicë

 

-kikiriki

- portokall

 

- bounty (çokollatë kokosi)

- vishnje

 

- karamelë

- mango

 

- malaga

- limon

 

- çokollatë

- tropic

 

- late amarena

- ananas

 

- jogurt amarene

- trashegër mali

 

- latte gjanduja

- manaferrë

 

 

- mandarinë

 

 

- kivi 

 

 

- grejpfrut 

 

 

- limetë 

 

 

- pjepër

 

 


  • Dërgimi bëhet gjatë ditës,
  • Çmimi 600,00/kg
  • Extra ice cream 650,00/kg
  • Modelet për provë Ju dërgojmë falas me kërkesën Tuaj,

 

Kontrollin shëndetësor dhe rregullsinë e bën Enti për Qumështari, Beograd