Përzierja e akullores për aparate në rrugë

 

 

 

Duke u kushtuar kujdes nevojave të tregut tonë për pronarë të cilët shesin akullore me aparate në rrugë e kemi përgatitur një specter të produkteve me emërtim Fantazia Soft. Fantazia Soft është përzierje e gatshme e cila kur përzihet me qumësht të ftohtë ose me ujë e jep shijen e dëshiruar, aromën dhe ngjyrën e akullores.
Në ofertë kemi këto shije të:

  •     vaniljes
  •     luleshtrydhes,
  •     Pemë të malit,
  •     bananes,
  •     neutrale.

 

DOZIMI:


- Nëse punoni me qumësht 300gr/lit.
- Nëse punoni me ujë 450gr/lit.

 


 ÇMIMI:
- 370,00 din./kg

  •     Receptura dhe trajnimi nënkuptohen,
  •     Mostrat për provë Ju dërgojmë gratis me kërkesën Tuaj.