Pastat, fondat dhe arti pastiçerisë

 

 

Janë përparësi e madhe për prodhues të akullores i cili në këtë mënyrë e ka në disponim një numër të madh të shijeve për akulloren e vet duke dhënë garanci se nuk e ka ndryshuar cilësinë, ngjyrën dhe shijen.
Sipas kësaj cilësie pikërisht edhe dallohen pastiçeritë dhe kjo do të jetë shenjë e dallimit për  klientët e përhershëm.
Qëllimi i ndërmarrjes sonë është që prodhuesit e akullores t’i furnizojmë me lëndë të para gjysmë të përpunuara të cilat janë bërë nga përbërësit e ndryshëm, të cilët u janë nënshtruar përpunimeve të ndryshme dhe kontrollimeve sanitare dhe të cilët gjatë tërë kohës janë duke e ruajtur cilësinë dhe sigurinë e njëjtë.
Përbërësit tanë nuk kanë për çfarë t’u marrin lakmi lëndëve të para të vlefshme nga të cilat përbëhen:
- luleshtrydhja është bërë nga luleshtrydhja, lajthia nga lajthia, çokollata nga kakaoja e origjinës më të mirë.
Ky është premtimi ynë dhe marrëveshja me klientët tanë dhe tërë këtë për prodhimin e akullores me cilësi të shkëlqyer.
Përveç kësaj ne plotësisht Ju jemi në disponim që ta zhvillojmë bashkëpunimin tanë.
Gjithnjë mund të llogarisni në ne për:
- këshilla, ide, trajnim, recepturë, demonstrimin e trendeve të reja në botë dhe secilën ndihmë tekniko-teknologjike e cila Ju nevojitet.

 


 

 

PASTAT, BAZAT, FONDANET PËR ARTIN E PASTIÇERISË/

Produktet për masën bazë

 

 

Emërtimi i produktit

Përgatitja

Dozimi në 1/lit

Çmimi për 1/ kg

kripë master cream

e ngrohtë/e ftohtë

 50.gr

7€

bazë speciale (neutro)

e ngrohtë/e ftohtë

 7.gr

8,5€

masterpanna 100

e ngrohtë/e ftohtë

 100 gr

7€

crema volumina

e ftohtë

 4 gr

4,4€

 

 

PASTA QUMËSHTI

 

 Emërtimi i produktit

Paketimi

Dozimi në 1/lit

Çmimi për 1/ kg

Vanilja

5

30

6,5€

Lajthia

5

70

14€

Kapuçino

5

30

6€

Karamela

5

30

6€

Kokosi

5

80

6,5€

Malaga

5

50

7€

Biskuiti

5

30

7€

Kikiriki

5

50

6,5€

Kafeja

5

30

6,5€

Tiramisu

5

30

6€

Arra

5

80

7€

Kola

5

50

6,5€

Straqatela

4

50

4,8€

Çokollatë alpesh

5

100

10€

Çokollatë e zezë

5

100

10€

ferero roche

5

100

10€

Çokollatë e bardhë

5

100

10€

bacio bianco

5

100

10€

Gjanduja

5

100

13€

choco – coco

5

100

10€

Bajame

5

70

14€

Nugat

5

70

14€

 

 

 

PASTA FRUTASH

 

Emërtimi i produktit

Paketimi në kg

Dozimi për 1/lit

Çmimi për 1/ kg

Luleshtrydhe

5

60

6,5€

Pemë mali

5

60

6,5€

Boronicë

5

60

6,5€

Mollë të gjelbërta

5

60

6,5€

Ananas

5

60

6,5€

Pjepër

5

60

6,5€

Kajsi

5

60

6,5€

Portokall

5

60

6,5€

Pjeshkë

5

60

6,5€

Mjedër

5

60

6,5€

Vishnje

5

60

6,5€

Mango

5

60

7€

Tropic

5

60

7€

Banane

5

30

6€

Trashegër mali

5

60

7€

Manaferra

5

60

6,5€

Mandarina

5

60

6,5€

Grejpfrut

5

60

6,5€

Kivi

5

60

7€

Limon

5

60

6,5€

Limeta

5

30

7€

Rrush

3

50

5,6€

Qershi

3

50

5,6€

 

 

 

FONDANET PËR AKULLORE - ARABESKI

 

 

 Emërtimi i produktit

Paketimi në kg

Çmimi për 1/ kg

Mjedër

6/3

3,5€

Vishnje

6/3

3€

Grejpfrut

6/3

3,5€

Mandarinë

6/3

3,5€

Pemë mali

6/3

3,5€

Boronicë

6/3

4,4€

Portokall

6/3

4€

Luleshtrydhe

6/3

3,5€

Manaferrë

6/3

3,5€

Kivi

6/3

4€

Ananas

6/3

4,4€

Tropic

6/3

4,4€

Limon

6/3

4€

çoko – oriz

6/3

6€

çoko – meringa

6/3

6€

çoko – orange

6/3

6€

çoko – lajthi

6/3

6€

Mëkat çokollate

6/3

6€