Mirëseerdhët në Botën e akullt të ëmbëlt të Galetos

 

 

 


Me punë shumëvjeçare në botën e jashtme, duke bashkëpunuar me teknologët më të mirë për ushqim nga Gjermania dhe Zvicra, grupi “ER=zhe”  i ka vendosur themelet e veta në bazë të njohurisë, natyrshmërisë, cilësisë, përkushtimit dhe shërbimit të cilësisë më të lartë për kënaqësinë e të të gjithë konsumatorëve tanë. Si rezultat i punës sonë e kemi fituar medaljen e madhe të artë në Panairin e Novi Sadit në vitin 2006, 2009 dhe 2011.


Të gjitha lëndët e para të cilat i përdorim në procesin e prodhimit rreptësisht e kanë cilësinë e kontrolluar dhe e kanë certifikatin HACCP.


Kontrata me Entin për qumështari nga Beogradi për bashkëpunim menaxhues-teknik Ju garanton siguri dhe rregullsi higjienike-mikrobiologjike për të gjitha produktet tona.
Mund të na kontaktoni 24 orë në ditë gjatë tërë vitit.Groupi „Er-zhe“  Ju ofron:

  • mbi 60 shije të akullores më cilësore,
  • material të nevojshëm për prodhimin e akullores (pasta, baza, salca fondan...)
  • mbushje termostabile frutash për ëmbëlsira, torte dhe produkte brumi
  • e bëjmë trajnimin e punëtorëve Tuaj në procesin e prodhimit të akullores,
    bërjes së kupave dhe trendeve të reja.
  • mirëmbajtjen e pajisjes Suaj
  • këshillat dhe ndihmën rreth realizimit të idesë Suaj (pajisja e re ose e përdorur, receptura, trajnimi, mbikëqyrja)